watermark logo

Travel vlog: Nemacka - Minhen i povratak kuci!

663 Views
Deen Doughouz
905
Published on 04 Oct 2017 / In Travel & Events

I evo finalnog dela naseg putovanja u posetu Weledi. Danas idete sa mnom u BMW World i muzej, na toranj sa kog se ceo grad vidi kao na dlanu, setnju kroz Minhen, a dok sam ja odmarala uvece devojke su posetile Oktobar fest pa je tu I deo atmosfere na ovoj manifestaciji... :)

Ako ste propustili prva dva vloga sa ovog putovanja:
https://www.youtube.com/watch?....v=h9KPQ-FJtog https: jednom, hvala brendu Weleda na nezaboravnom iskustvu! :)
Weleda: http://www.weleda.rs/ https://www.instagram.com/wele....dasrbija/ https://ww moje jesenje favorite na Beauty Box kanalu (kad vec pomenuh cuveni neseser sa pregradama :)) https://www.youtube.com/watch?v=EPqLcXayzkk Hvala Milici koja je napravila animaciju za kraj mojih videa – bacite oko na njen kanal https://www.youtube.com/channe....l/UCH845zZlKnYrDvyH3 li pogledali?
Laki me šminka! https://www.youtube.com/watch?....v=_MDR-cGOlFw Smooth challenge sa Bojanom - Taste of Fashion https://www.youtube.com/watch?v=V36jmnDDtoI Look your worst - Izgledaj najgore što možeš! https://www.youtube.com/watch?....v=BJhfGO379NA Prati me i na #beautybox kanalu: https://www.youtube.com/channe....l/UCSI-xKbgXzBRUeNRu http://ana2cats.com Facebook: https://www.facebook.com/ana2cats Instagram: http://instagram.com/ana2cats
Relja na Instagramu: https://www.instagram.com/dire....ktorska_posla/ E-ma ana2cats@yahoo.com

Show more
0 Comments sort Sort By