watermark logo

Up next


30 Jaar BMW 7-serie met V12 - AutoWeek Special - English subtitles

649 Views
Deen Doughouz
6,697
Published on 04 Oct 2017 / In Other

30 Jaar BMW 7-serie met V12 - AutoWeek Special. In deze milieubewuste tijden is het misschien niet het meest voor de hand liggende jubileum om te vieren, maar het is dit jaar precies 30 jaar geleden dat BMW voor het eerst met een V12 in de 7-serie kwam. Wij vieren dat gedenkwaardige jubileum door de nieuwste M760Li tegenover de alleereerste 750i te zetten.


Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: http://bit.ly/1uSYprL Meer informatie over deze auto? Check http://www.autoweek.nl/carbase Volg AutoWeek óók op:
Facebook: https://www.facebook.com/autoweek Twitter: https://twitter.com/autoweek Instagram: https://instagram.com/autoweek Periscope: AutoWeek
Snapchat: AutoWeek

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek@autoweek.nl

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next